rayli bahce kapisi

Konya içi Hızlı Montaj ekiplerimiz ile Sizlere Hizmet veren Sedefsan Demir Doğrama Bahçe kapıları demir veya panel çit ürünlerinden sizlere istenilen özeliklerde vede istenilen ölçülerde bahçe kapılarınızı kendi bünyesinde üretim montajını yapmaktadır. Sedefsan Demir Doğrama Bahçe kapısı firmamız tarafından 3 yıl garanti kapsamında olup her türlü sorunlarda firmamızı arayabilir ve kapı için yapılması gerekenleri iletebilirsiniz. Sedefsan Bahçe kapıları satılan her ürününün arkasındadır.

Raylı Bahçe kapısı imalatını yapan firmamız istenilen ölçülerde sizlere kapıları üretip ve kısa sürede adresinize getirmektedir. Raylı giriş kapısı için teklif almak istiyorsanız bize iletişim numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.
Raylı kapıların modelleri ve istenilen özeliklerde olması tamamen sizin istekleriniz doğrultusunda düzenlenebilir. Konya raylı tel bahçe kapısı, Konya raylı otomatik bahçe kapısı, Konya raylı kapı fiyatları, Konya raylı kapılar.

Konya'da Tüm adreslere Bahçe kapısı takılır ve İmalatı yapılır hemen bizimle iletişime geçiniz ve size elimizdeki tüm kapı modellerinin kataloglarını iletelim.
Konya Raylı kapı sistemleri kapının hareket ettiği kısmın alt zeminin de ray bulunan demir kapı sistemlerini oluşturmaktadır. Raylı kayar kapıların rayları transmisyon mili ile u demiri yâda u demirinden yapılmaktadır. Raylı kapıların rayında köşebent kullanılırsa raylı kapının tekerlekli kısmı üç noktandan bu köşebente bastığı için zamanla hareketi zorlaştırır. Aynı zaman da ise üstünden geçen arabalar köşebenti çok çabuk deforme edebilmektedir. Buda raylı kapının gidiş ve ya gelişini engellemektedir.

Konya Raylı kapı sistemleri kapının baba kısmından askıya alınarak uygulanan demir kapı sistemleri bütünüdür. Tonajlı arabalar geçtiği zaman kapının mekanizmasına zarar gelmesine sebep olabilir. Bu sebepten uygulama yapılacak alanın mutlaka bir ön fizibilitesinin yapılması gerekmektedir. Kış aylarında rayın donması, çamur ve ya pislik toplama gibi etkenleri olduğundan dolayı bakım gerektirmektedir. Raylı kapı sistemleri konfor arayan ya da bekleyen kişilerin tek istediği durumlardandır. Raylı kapılar oldukça kullanışlıdır. Mesela bir uzaktan kumanda sayesinde herhangi bir olumsuz hava koşulunda araçlarınızın bahçeye kolaylıkla girmesini sağlamaktadır. Daha sonra eklettireceğiniz güvenlik sistemleri isle şifreme tekniğini kullanabilir rahatlıkla hayatınızdan tat almaya başlayabilirsiniz. Bunu dememizin sebebi özellikle kış aylarında ve yağmurlu zamanlarda araçtan indi bindi yapmak çoğumuz için istenilmeyen oldukça üşenilen bir durumdur. Firmamız tam da bu fikir doğrultusunda mevcut olan sistemleri bir arada kullanarak tamda istenilen ve beklenilen bir kapı formunun oluşmasını sağladı.