FERFORJE PENCERE KORKULUKLARI

FERFORJE PENCERE KORKULUKLARI

Pencere Demiri sağlamlık öz önünealınarak estetik üretilen pencereler evinizinalbenisini artırıyor. Pencere demirlerinde dikkat edilmesi gereken hususlardan biri de dikey kullanılmış olanferforje demirlerin birbirine bağlanıldıkları nokta sayısı ve bağlantı şekli oldukça önemlidir. Ferforjeler uyarlandıkları mekânda güvenlik, zarafet, dayanıklı, bakımı kolayda oldukça kolay, uzun ömürlü, çevreye saygılı tasarımlardır.

Ferforje pencere demiri
Standart pencere tasarımında genel olarak bazı kısımları göbekli olarak yapılıyor. Ferforje pencere demirinin göbekli olması ekstra bir farklılık değil aşina olduğumuz bir şeydir. Firmalardan bazıları ferforje penceredemirlerinin maliyetini hesaplarken bu göbekli olma özelliğine hesaplanırken fark uygulanıyor bu durum haksızlıkla alınan para olmaktadır. Sıradan balkon kapıları dışında düz pencere korkulukları ve göbekli ferforje pencere korkulukları fiyatlandırmasında bir fark bulunmamaktadır.  Ferforje pencere demirlerinde bağlantı mutlaka duvara yapılması gerekiyor, dikey demirler en az dört noktadan birbirine bağlanırlar, dikey kullanılan kare demirlerin kalınlığı en az 12*12 ferforje karedenoluşması gerekiyor. Boyamanın fırın boya yöntemi ile yapılması pencere demirinin ömrünü arttırmakta ve boya maliyetinden gibi bir sorun doğmamaktadır. Göbekliolması fiyat farkı uygulanmamalı ücretlendirme modele göre metrekareye göre farklılık gösterip bu şekilde hesaplanmalıdır.Ferforje pencere demirlerinde kaynak yerlerinin kaynak kelepçesi ile gizlenmesi görsellik bakımından göze hitap edecektir. Günümüzde Ferforje pencere demirleri artık modern makinalarda standart modelleme ve motifler belirlenerek fabrikalarda üretimi sağlanmakta daha sonramüşterilerin hizmetine sunulmuştur. Ferforje duvar üstü, ferforje küpeşte, ferforje kapı, ferforje merdiven korkuluğu, ferforje balkon tasarımları ve talep edilen ürünlerin başında gelmektedir. Endüstriyel alanda olması gereken yeri alanmış olan demir, sanatsal anlamda gün geçtikçe gelişmeye ve teslimat süresinin azalmasını sağlamaktadır. Soğuk veya sıcak işleme tabi olan ve gördüğü ısısal değişimler sonucundafarklı tasarımlara bürünüyorlar.

Ferforje uygulama demirinin imalatı
Yani artık ferforje uygulama demirlerinin imalatı modern makinalarda, hazır kalıplar üstüne metalin eriyerek halinde dökülmesi ilefarklıpreslerden geçirilip üretim safhasını daha kısa sürede ve az emekle üretilmektedirler. Her firma kendilerine has ferforje motifleri kullanmakta bu durumda sektörde piyasayı canlandıran etmen olmuştur. Ferforje olan ilgi zaman geçtikçe artmaktadır. son derece güvenliklidir.