Sürgülü Bahçe kapısı

Konya'da Sürgülü Bahçe kapısı imalatı yapan firmamız Sedefsan Bahçe kapısı sizler için en uygun bütcelerde sürgülü bahçe kapıları imalatını yapan güçlü bir firmadır. Kapıların ölçüsünü almak için ön keşif yapan ekiplerimiz ölçüleri aldıktan sonra hemen sizlerin işlerinin hızlı teslimatı için çaba göstererek kapıları gününde yerine takmaktadır.

Bahçe kapısı Yapımı için bizi arayabilirsiniz ve sürgülü kayar kapı imalatını yaptırabilirsiniz veya elimizdeki hazır ölçülerdeki kapılardan tercih edebilirsiniz. Tüm semtlerde sürgülü kapı montajları yapılır ve sizlere teslim edilir. Bahçe kapıları imalatı yapan Sedefsan bahçe kapıları sürgülü bahçe kapıları üretimini Ostimde yapmaktadır. Konya içi hızlı montajını yaptığımız kapı modellerimizi görmeden bahçe kapısı almayınız. Sizlerde hemen bahçe kapısı satın almak için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Sürgülü kapılarda Konya otomatik sürgülü kapı firmaları alanında en iyi ustaların ve 10 yıl garantili kapıların yapıldığı firmalardır. Kapılar tecrübeli personel çalışanları ile itinayla üretilerek yine usta ekip arkadaşlarımız tarafından servis ve montajı yapılır. Şehrin en ücra köşesine bile kapılar servis edilir. İsterseniz deneyimli ekip arkadaşlarımız montajını yapmakta ya da size kapınız teslim edilmektedir. Garantili olan kapılar titizlikle üretildiği için uzun süre dayanıklılığını korur. Çabucak bozulmazlar. Firma hatasından olan arızalar firmalar tarafından garanti alanındadır. Boyaları soğuk kaplama malzemesiyle yapılmıştır. Renklerinde boyalarında atma bozulma olmaz paslanmaz çelik malzemelerden yapılmaktadır.

Panel çitlerinize uygun renk ve desende yapılan kapılar bahçe dekorasyonlarınız ile uyum sağlamaktadır. Otomatik kapı sistemleri elektrikle çalışır. Elektrik olmadığı durumlarda elle açılıp kapanmaktadır. Kapılarda kullanılan motor sessiz çalışmaktadır. Motor sisteminin kuruluşu basittir kısa sürede montajı yapılır. Bakım gerekmemektedir. Tamiri kolayca yapılır. Uzun süre bozulmadan kullanılmaktadır. Firmamızda müşteri memnuniyeti ön plandadır. Güler yüzlü çalışanları Konya otomatik sürgülü kapı sistemlerini tercih etmeniz için önemli sebeplerden birisidir. Ayrıca deneyimli çalışanları işini en iyi şekilde yapmak için siz değerli müşterilerini beklemektedir.  Bütün panel çit ve kapı sistemleri malzemelerini bulabileceğiniz firmada servis ve montaj hizmeti verilmektedir.  İstenilen yere uygun kapı sistemlerini ayağınıza kadar getiren Konya firmaları müşterilerine en iyi hizmeti vermek için sizleri beklemektedir.